Arne Kloosterman

mr. A.D. Kloosterman is in 1999 beëdigd als advocaat. Met meer dan 20 jaar ervaring treedt Arne voornamelijk op in omvangrijke en geruchtmakende (internationale) strafzaken. Arne verleent ook rechtsbijstand aan minderjarigen.

Arne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Strafrecht
– Jeugdstrafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. A.D. Kloosterman is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Jan Zevenboom

mr. J. Zevenboom is in 2006 beëdigd als advocaat en heeft zich sindsdien uitsluitend gericht op het verlenen van rechtsbijstand in strafzaken en overleveringszaken. Jan staat cliënten ook bij in cassatieprocedures bij de Hoge Raad. Hij is lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS). Hij verleent ook rechtsbijstand aan minderjarigen.

Jan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Strafrecht
– Jeugdstrafrecht
– Cassatie / strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. J. Zevenboom is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS).

Ruben den Riet

Mr. R. den Riet is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een onderzoek naar de (on)rechtmatigheid van de Encrochat-hack. Zijn specialisme ziet dan ook op de bijstand aan cliënten die verdacht worden van het bezit van een ‘encrypted-telefoon’. Ruben is sinds 2020 werkzaam bij STYX advocaten, en heeft een sterke affiniteit met het strafrecht. Hij richt zich hoofdzakelijk op (complexe) straf- en ontnemingszaken.

Suna Polat

Mr. S.D. Polat heeft haar studie Rechtsgeleerdheid met honours afgerond. Zij heeft een bijzondere affiniteit met het strafrecht. Haar meesterstitel heeft zij versneld behaald na een succesvolle afronding van de master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam, met een onderzoek naar de voorlopige hechtenis. Suna is sinds 2021 werkzaam bij STYX advocaten en behandelt voornamelijk strafzaken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en hoor direct in heldere taal wat wij voor u kunnen betekenen.