Het Parool | 22 april 2022

18 jaar geëist voor voorbereiden moord op Serdar Ay in allesbehalve kalme rechtszaak: ‘Wat een poppenkast’

Justitie eist 18 jaar tegen Dominique K. (27) voor medeplichtigheid aan de moord op Serdar Ay (33) en een gewapende overval op 10 november in Alphen aan den Rijn. De rechtszaak verliep allesbehalve kalm: een oom van de vermoorde Ay gooide een flesje fruitsap naar de verdachte: ‘Wat een poppenkast.’

ARTIKEL BEKIJKEN

STYX

ADVOCATEN

Uw straf- of aanverwante zaak is bij ons in de juiste handen. Vanuit onze vestiging in Amsterdam staan wij verdachten bij in heel Nederland. Het belang van de cliënt staat bij ons altijd voorop. Wij streven naar een moderne en vlotte aanpak van uw zaak, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en hoor direct in heldere taal wat wij voor u kunnen betekenen.

Disclaimer: De auteursrechten op de inhoud van deze website behoren toe aan STYX Advocaten, tenzij expliciet anders is vermeld. Aan de op de website opgenomen en via de links te ontsluiten informatie kunnen geen rechten worden ontleend. STYX Advocaten heeft aan het opstellen van de inhoud van de pagina’s de nodige zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat de site onvolledig is of onjuistheden bevat. STYX Advocaten aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid. STYX Advocaten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, hoegenaamd ook, direct of indirect veroorzaakt door de inhoud van de site of de inhoud van de pagina’s die door externe links beschikbaar zijn.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en hoor direct in heldere taal wat wij voor u kunnen betekenen.