mr. J. Zevenboom | STYX Advocaten Amsterdam

Jan Zevenboom

mr. J. Zevenboom is in 2006 beëdigd als advocaat en heeft zich sindsdien uitsluitend gericht op het verlenen van rechtsbijstand in strafzaken en overleveringszaken. Jan staat cliënten ook bij in cassatieprocedures bij de Hoge Raad. Hij is lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS). Hij verleent ook rechtsbijstand aan minderjarigen.

Jan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Strafrecht
– Jeugdstrafrecht
– Cassatie / strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. J. Zevenboom is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS).

STYX

ADVOCATEN

Uw straf- of aanverwante zaak is bij ons in de juiste handen. Vanuit onze vestiging in Amsterdam staan wij verdachten bij in heel Nederland. Het belang van de cliënt staat bij ons altijd voorop. Wij streven naar een moderne en vlotte aanpak van uw zaak, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en hoor direct in heldere taal wat wij voor u kunnen betekenen.

Disclaimer: De auteursrechten op de inhoud van deze website behoren toe aan STYX Advocaten, tenzij expliciet anders is vermeld. Aan de op de website opgenomen en via de links te ontsluiten informatie kunnen geen rechten worden ontleend. STYX Advocaten heeft aan het opstellen van de inhoud van de pagina’s de nodige zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat de site onvolledig is of onjuistheden bevat. STYX Advocaten aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid. STYX Advocaten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, hoegenaamd ook, direct of indirect veroorzaakt door de inhoud van de site of de inhoud van de pagina’s die door externe links beschikbaar zijn.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en hoor direct in heldere taal wat wij voor u kunnen betekenen.